آیا میتوانم پول زمین را با شکایت پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #23592145

سلام با عرض خسته نباشید یه سوالی داشتم حدود ۵۰ سال پیش مادربزرگ بنده زمینی خریداری کردن که الان هم سند ان هست ولی فروشنده زمین را همزمان به دونفر فروخته و چیزی به مادربزرگ بنده به عنوان زمین ندادن هم اکنون هم ان فروشنده در قید حیات هست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر فروشنده بعد از اینکه ملک را به مادربزرگ شما فروخته است دوباره همان ملک را به شخص دیگری واگذار کرده است فرو مال غیر صورت گرفته و شما می توانید ابطال معاملات بعدی را از دادگاه تقاضا کنید
موفق باشید

سلام اگر فروشنده بعد از اینکه ملک را به مادربزرگ شما فروخته است مجددا همان ملک را به دیگری واگذار کرده است با توجه به فروش مال غیر شما می توانید ابطال معاملات بعدی را از دادگاه تقاضا کنید
ولی اگر بعد از اینکه به دو نفر دیگر فروخته بوده به مادربزرگ شما هم فروخته است مال آنها دونفر را مورد فروش قرار داده و شما باید ابطال معامله بین مادربزرگ خود با آن شخص را از دادگاه تقاضا کنید و نیز خسارات وارده را نیز مطالبه کنید

وقت بخیر، اولا باید بدانید کدام معامله زودتر انجام شده است اگر زودتر به مادر بزرگ شما فروخته میتوانید تحویل زمین را بخواهید اما اگر زودتر به دیگری فروخته میتوانید تقاضای اعلام بطلان و استرداد ثمن به نرخ روز توسط کارشناس را بخواهید