گرفتن نفقه به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۴ #23590587

باسلام
بنده ۳ ساله که ازدواج کردم همسرم پولی به عنوان ماهیانه یا پول تو جیبی به من نداده فقط خودرو خوراک و اگه چیزی لازم داشتم خریده و همیشه گفته پول نمیدم چیزی میخای بگو الان سوالم اینه که اون خرج میشه نفقه من یا نفقه جدا از خرج خونه ایه که کرده
در صورتی که بخوام نفقمو بگیرم این مدت رو بهم میدن؟
آیا میتونم بگم همشو نقد یکجا میخام و قسطی نمیخام؟
حق نفقه من چقدره که وضع خانواده ام متوسطه نه فقیر نه خیلی پولدار
خانواده همسرمم مادر شوهرم دو تا خونه داره اما پدرش هیچی شوهرمم به صورت شغل ازاد ۳ تومن در ماه میگیره
اون فوق دیپلمه من دانشجو فوق دیپلم
ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعیین میزان نفقه با کارشناس خواهد بود
می توانید اقدام به طرح دعوای حقوقی مبنی بر مطالبه نفقه و طرح دعوای کیفری مبنی بر ترک انفاق نمایید
در صورت عدم استطاعت مالی ایشان می توانند درخواست اعسار نمایند

بنام خدا __نفقه در قانون به معنی تامین نیازهای شناخته شده عرف معمول زن مانند تامین مسکن، لوازم منزل، لباس، مواد غذایی، هزینه های درمان، و زیبایی و بهداشتی خانه، که زن میتواند در صورت بجا آوردن تکالیف خود در موضوع تمکین خاص و عام مستحق نفقه باشد و می‌تواند نفقه گذشته خود را مطالبه کند که نیازمند دفاع موجه و متقن در دادگاه است. کارشناسان رسمی دادگستری مرجعی هستند می‌توانند نفقه شما رو محاسبه کنند نیازهای زوجه و اصالت او، شرایط زمانی و مکانی شوهر در تعیین مبلغ نفقه شما موثر است و در صورت محکومیت نفقه شما را بایستی بپردازد و در صورت خودداری می‌تواند تقاضای بازداشت وی را نمائید _با تشکر

با سلام
اگرچه هزینه های مسکن و خورد و خوراک . ...جزء نفقه محسوب می شود ولی به نظر برخی از مایحتاجهای خانم تنها با پول بر طرف شود مثل رفتن به آرایشگاه و... و به نظر علاوه بر تامین ضروریات مسکن و ...مقداری پول نیز باید به شما بدهند.

باتوجه به توضیحات ، شما نفقه دریافت می نمایید و مطالبه نفقه شامل حال شما نمیشود . ازطرفی مطالبه نفقه تحت عنوان فقط پول توجیبی رد می شود

سلام
میزان نفقه با تعیین کارشناس محرز کیمیش ود
می توانید اقدام به طرح دعوای حقوقی و کیفری نفقه اقدام کنید
در خصوص پزداخت نفقه معوقه نیز می توانید تقاضای محکومیت ایشان را نمایید
ایشان میتوانند تقاضای تقسیط کنند

با سلام
طبق قانون نققه شامل خوراک، پوشاک، مسکن، وسایل بهداشتی و درمانی می شود و ما در قانون چیزی به عنوان پول توجیبی نداریم ولیکن قضات برای تامین هزینه های ضروری مبلغی را در نظر خواهند گرفت که تعیین میزان آن بر حسب درآمد ماهیانه همسرتان صرفا توسط قاضی پرونده تعیین می شود و چنانچه زوج محکوم به پرداخت نفقه معوقه شود و اثبات نماید توان پرداخت آن را به صورت یکجا ندارد حتی با درخواست شما مبنی بر مطالبه یکجا باز هم برای ایشان اقساط تعیین می شود.