تقسیم ارث بر چه مبنایی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۵ #23584979

سلام.اگر یکی از ورثه ها ملک املاک ورث را بالا بکشد می توان از آن گرفت و بین ورثه تقسیم کرد.راه حل

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با داشتن گواهی حصر وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

با سلام
اگر منظورتان این است که تصرف کرده می توان خلع ید یا رفع تصرف عدوانی را تقاضا نمود اما چنانچه بصورت غیر قانونی سند مالکیت اخذ نموده باید دادخواست ابطال سند تقدیم نمایید.

سلام اصولا بله میتوان ولی سوال شفاف نیست و میتوان تقسیم ترکه رو از دادگاه خواست

سلام
هرچند در عبارت بالا کشیدن معنی و مفهوم خاصی نیست ولی به فرض اینکه اموال فقط تحت تصرف یکی از ورثه باشدامکان تقسیم ان بین ورثه با طرح دعوا در محاکم وجود دارد.

اگر بدون اینکه در زمان حیات به شخص واگذار شده باشد (از طرق قانونی)واحدی از وراث غاصبانه مالک شده باشد .میتوان موضوع را ثابت ودادخواست تقسیم ترکه را تسلیم دادگاه صالح نمود .

با درود سوال شفاف نیست اگر در زمان حیات متوفی به او منتقل شده بعید است مگر در قالب وصیت باشد
اگر پس از فوت چنین کرده بله قابل شکایت است

بله حسب مورد از هر دو طریق کیفری یا حقیقی امکان پذیر است