معنی مختومه شدن پرونده چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵,۳۰۳ #23583

پرونده با عنوان جعل وسو استفاده از سند مجعل اراه شده که مختومه اعلام شده چگونه باید اقدانم شود متشکرم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
روند کار قضایی پرونده خاتمه یافته و شما بایستی از طریق شعبه جویای حکم صادر شده باشید.

یعنی فراینددادرسی پایان یافته وحکم مقتضی صادره شده،شمامی توانیدبه سامانه ثنامراجعه کنید.

سلام یعنی رای قطعی لازم الاجرا صادر شده که می‌تواند رای بر محکومیت یا پیروزی شما باشد

با احترام .پرونده بسته شده است

با سلام پرونده ممکن است به انحا مختلف مختومه شود مثلا بعد از اجرای حکم یا بعد از قطعیت آن

یعنی پرونده بایگانی شده

یعنی پرونده بسته شده است.