آیا شکایت کنه حکم تخلیه بهش بدن چند وقت طول میکشه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۱۹ #23577625

با سلام
ما سه ساله که یجایی اجاره نشینیم
پارسال که قرارداد نوشتیم ۲۵ ملیون پیش دادیم و ۸۰۰ تومنم اجاره
امسال اومده صاحاب خونه میگه باید ۲ ملیونو ۲۰۰ کنین اجاره رو وگرنه تخلیه کنین
الکی میگه پسرم ازدواج کرده
خودم اجاره نشینم میخوام بیام
در جایی که دوتا خونه داره ماشین داره
الانم از وقتمون حدود ۱۵ روزه گذشته و میگه میرم به صورت قانونی اقدام میکنم وسایلتونو میریزم بیرون
میخوام ببینم میتونه اینکارو کنه
ما حدودا یک ماه دیگه پول دستمون میاد میتونیم بلند شیم اما میخواد اذیت کنه
میخوام ببینم چیکار میتونه بکنه ممنون میشم جواب بدین تا بدونم با این صاحاب خونه نامردی که خدارو نمیشناسه باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در صورت اثبات نیاز شخصی می توانند حکم تخلیه بگیرند.

مدت زمان تخلیه قابل پیش‌بینی نیست ولی در صورت احراز شرایطی صدور حکم تخلیه میسر است.

درود
در صورت اثبات نیاز شخصی می توانند حکم تخلیه بگیرند.

باسلام
در هرصورت باید نیاز شخصیشا ثابت کنه که بتونه تخلیه بگیره

با احترام در صورتی که موجر نیاز شخصی خود را ثابت کند میتواند دستور تخلیه را بگیرد

با سلام
صرفا در صورت نیاز شخصی و یا یکی از موارد ذکر شده در مصوبه ستاد کرونا موجر میتواند دستور تخلیه بگیرد در غیراینصورت موظف به تمدید قرارداد اجاره می باشد که در تهران با ۲۵ درصد و در شهرستان ۲۰ درصد موجر میتواند اجاره بها را افزایش دهد.

در صورت احراز نیاز شخصی موجر، امکان صدور دستور تخلیه وجود خواهد داشت.