آیا با فرض دستگیری الف با استناد به مستندات پاسخ بدهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۵ #23573546

با سلام. آقای الف دارای دو فقره سابقه محکومیت قطعی شرب خمر و سرقت مسلحانه است حد شرب خمر وی اجرا شده و در حال تحمل حد سرقت مسلحانه است الف هنگام مرخصی از زندان با شکستن درب منزل ب مرتکب سرقت اتومبیل وی می‌شود آیا با فرض دستگیری الف با استناد به مستندات پاسخ بدهید؟ به نظر شما مسؤلیت الف باید بر اساس قاعده تکرار باشد یا تعدد چرا ؟ به نظر شما دادگاه می تواند مجازات را تعلیق کند چرا؟ آیا الف پس از گذراندن نیمی از مجازات جرم جدید می تواند به ازادی مشروط قائل شود یا خیر ؟ آیا کیفیات مخففه در خصوص او اعمال میشود و اگر می شود چرا؟ به نظر شما آیا دادگاه می تواند الف را با اشتغال در یک مرکز فرهنگی وابسته به بهزیستی مجبور کند یا خیر ؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به ارتکاب جرائم متعدد بدون آن‌که متهم برای اتهامات متعدد پیشین خود به محکومیت کیفری قطعی رسیده باشد، تعدد جرم گفته می‌شودو .....پس با توجه به ماهیت تکرار مشمول قاعده تکراراست.
اگر سرقت حدی باشد خیر قابل تعویق و تعلیق نیست در غیر اینصورت بله در صورت داشتن شرایط پاسخ مثبت است.
سرقت حدی نباشد و محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد با وجود سایر شرایط دیگر بله قابل استناد است.
کیفیات مخففه با توجه به شرایط قانونی و توسط دادگاه تعیین می شود اجباری بر دادگاه مبنی بر کیفیات مخففه وجود ندارد .

وپرسش اخر شما:به نظر شما آیا دادگاه می تواند الف را با اشتغال در یک مرکز فرهنگی وابسته به بهزیستی مجبور کند یا خیر ؟ تعیین مجازات های جایگزین حبس باز با توجه به شرایط شخص است تعیین مرکز مورد نظر با توجه به مثلا اشتغال قبلی ایشان در ان مراکز یا مربوط بودن نوع جرم به ان امور می باشد برای التیام جامعه و جبران مربوط به ان ضرر مجددا تکلیف و اجبار قانونی برای تعیین ان مرکز توسط دادگاه وجود ندارد.
موفق باشین