چطور ضرر و زیان را از ایشان مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #23566358

با عرض سلام خسته نباشید
زوجه از بابت مهریه ملک زوج را توقیف کرده بود و به تشریقات مزایده می رفت که یک شخص ثالث پیدا شد ادعا کرده زوج به من فروخته و زوج می گوید بله فروختم قبل از وصلت زوج و زوجه بوده فروش... و دلایل شخص ثالث وکالت فروش و مبایعه نامه بوده و خواسته اش توقف عملیات اجرایی و دستور موقت بود که دادگاه رد و صلاحیت رو به ثبت اسناد املاک داد که رای ثبت هم به طرف زوجه و از هیئت نظارت هم رای به طرفیت زوجه امد و تشریفات مزایده برگذار شد و زوجه خودش برنده شده و ملک رو به طلب مهریه اش برداشت... حال شخص ثالث رفته دادخواست داده الان خواهان هستش و دلالیش همان دلایل پررونده قبلی بوده و فقط سه فقره چک اضافه کرده و الان ادعایش اثبات مالکیت هست ...دادگاه هم میگه رای به طرفیت همین خواهان هستش ... کمااینکه تاریخ تنظیم مبایع نامه ایشان مقدم بر تاریخ وکالت نامه اشان بوده ولی شماره سریال و شماره ردیف وکالت نامه در مبایعه درج شده... دادگاه با بررسی این اوراق ها رای را میخواهد به طرفیت این شخص بدهد... و ما اعتراض کردیم در جلسه دادرسی به عدم اصالت سند گفت اگه جعلش اثبات نشه شمارو به ادعایه ... محکوم میکنم و بعد گفت شما هم ادعا خسارت کنین من اینان را محکوم به خسارت کنم ...
در حد امکان راهنمایی کنین چطور ضرر زیان را از ایشان مطالبه کنم چون هزینه های پرباری خرج کرده ام و ایا به جعل اسناد ادعا کنم اثبات نشه بنده به چه چیزی محکوم میشم.
با تشکر...

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فعلا منتظر رای باشید و مدارک را نیز در تجدید نظر الصاق فرمایید
در صورتی که رای به نفع شما نبود مجدد تقاضای خسارات نمایید

سلام
شما مراحل همین پرونده فعلی را طی کنید و ایرادات به قرارداد و مدارک خواهان فعلی را در دادگاه تجدید نظر هم مطح کنید تا رسیدگی کنند و اگر رای قطعی به ضرر شما صادر شد بعد ادعای ضرر و زیان کنید
آگه الان ادعا کنید یه جورایی تسلیم شدن شما به رای دادگاه است
و بهتر است اگه وکیل ن ا ید حتما با وکیل و با نشان دادن سوابق مشورت داشته باشید