آیا احتمال دارد به خاطر وجود آپارتمان پدرم که به نام من نیست، دادخواست اعسار از مهریه ام رد شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۳ #23559108

با سلام
پنج سال قبل از اینکه با زنم آشنا شوم و ازدواج کنم یک واحد آپارتمان ساختم که طبقه بالایی منزل پدرم میباشد و هیچ مدرک و سندی دال بر اینکه این منزل متعلق به من است وجود ندارد،زمین این آپارتمان متعلق به پدرم است.
آیا احتمال دارد به خاطر وجود این آپارتمان دادخواست اعسار از مهریه ام رد شود؟
آیا این آپارتمان مستثنیات دین محسوب میشود.؟(تمام اقوام و فامیل حاضر به شهادت در دادگاه هستند که قبل از ازدواج این آپارتمان را داشتم.)

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در بحث اعسار استعلام های مختلف از جمله از اداره ثبت اخذ می شود . اگر سندی به نام شما نباشد ، در صدور اعسار موثر است .

بسته به متراز ان دارد .در ضمن اثبات تعلق ان به شما بر عهده زوجه است

با سلام
اگر سند قانونی ای به نام شما وجود نداشته باشد همسرتان نمی تواند اثبات کند این ملک به شماتعلق دارد