چگونه رد مالم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۱ #23553037

با سلام
بنده علیه شخصی به عنوان فروش مال غیر شکایت کردم که منجر به محکومیت وی شد
بعد از گذشت ۸ ماه علیه بنده به عنوان آدم ربایی و بزور و اجبار کردن برای امضای مبایعه نامه شکایت کرد که قرار منع تعقیب خورد اما در رای گفته فروش مال غیری که قطعی شده تا حدودی طبق ادعای شاکی (کسی که به عنوان آدم ربایی و مجبور کردن به امضای سند) غیر عادی بودن فروش مال غیر را نشان می‌دهد فلحال بازپرس بدون هیچگونه مدارکی این متن را نوشته و بنده برای محاسبه مطالبه رد مال از طریق حقوقی به مشکل خورده ام و مدارک از جمله اقرار ایشان از فروش ملک به بنده نزد قاضی در چندین شعبه وجود دارد
رد مال ارز دیجیتال بیتکوین بوده
و مواد قانونی مطالبه رد مال بیت کوین (ثمن‌ معامله) طبق مواد قانونی چه موادی هستند

ایشان هم به فروش مال غیر اقرار کرده و هم به بدهکار بودن ۸ تا بیت کوین به بنده

با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار اگر در محکمه باشد برای شما کارسا. می باشد

درود
اقرار ایشان نزدمحکمه دلیل محق بودن شمارو اثبات میکند

با توجه به اقرارهای ایشان اگر نزد دادگاه بوده می توانید اقدام نمایید.

با درود به اقرار های آنان استناد نمایید

باسلام و درود امکان استناد به اقرارهای ایشان در دادگاه وجود دارد.

اگر اقراری در دادگاه کرده می توانید با توجه به همان اقرارهای خود بر علیه خودش استفاده نمایید

باسلام
میتوانیدبه اقرارهای آن دردادگاهها استنادنمایید