اگر شخصی را مامور به تعقیب همسرم جهت جمع آوری مدارک کنم کفایت میکند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۷۵ #23551056

با سلام.
اینجانب مدت ۲ سال می باشد که جدا از همسرم زندگی میکنم(هنوز طلاق نگرفتیم.ولی به علت اختلافات ایشان منزل را ترک کرده و جای دیگری سکونت دارند.)لذا حکم قطعی عدم تمکین ایشان صادر شده است.اخیرا به طریق غیر مستقیم متوجه رابطه همسرم با مردی دیگر شده ام.میخواستم از خدممتتون بپرسم چجوری میتونم موضوع رو ثابت کنم.چه دلایل محکمه پسندی نیاز دارم؟آیا گرفتن عکس و فیلم از ارتباط آنها برای دادگاه کافیست؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان ادله میتوانید به عکس یا فیلم استناد نمایید

بادرودوسلام عکس و فیلم اماره بروقوع جرم می باشد.

سلام داشتن فیلم یا عکس و شهادت شهود به عنوان ادله، امکان شکایت را برای شما فراهم خواهد آورد

سلام . بابت ادعایی که دارید باید بتونید ثابت کنید به هر شکل که قاضی را قانع کنید

با درود صرف عکس دلیل محکمی نیست در حد اماره می‌تواند مورد نظر قرار گیرد

با درود و احترام
دلایل محکم اقرار شخص، شهادت شهود یا امارات و قرائنی است که موجب علم قاضی در مجرمیت همسر شما شود. عکس، فیلم و مواردی از این قبیل تنها می‌تواند موجب رسیدن قاضی به علم ‌شود.
مامور کردن شخصی به تعقیب همسر نیز می‌تواند با وجود شرایط خود عمل مجرمانه تلقی گردد.
موفق باشید

عکس و فیلم تنها دلیل کافی نخواهد بود، همچنین گماردن شخصی جهت تعقیب و مراقبت و تهیه عکس و فیلم حسب مورد میتواند مسئولیت کیفری برای آمر و مامور در پی داشته باشد.