چک ضمانت تخلیه را چطوری میتوان وصول کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۸ #23547497

چک ضمانت تخلیه بدون تاریخ و با ذکر شدن شماره قرار داد دران چک که به ارزش دویست میلیون میباشد چگونه میتوان وصول کرد ( درضمن نسخه قرار دادی که دست من بوده گم شد ) اگه راهی برای وصول کردن ان چک هست ممنون میشم من رو راهنمای کنید
(که اگر راهنمای شما مثبت واقع شود انشالا بتونیم جبران کنیم)

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وهله اول از طریق اظهارنامه تقاضای تخلیه یا مطالبه خسارت نمایید و در صورت عدم دسترسی به حق،با تهیه نسخه رونوشت از دفتر اسناد یا املاک نسبت به وصول چک اقدام و یا در صورت عدم موجودی برگشت نمایید.
و آخر اینکه بهترین راه توافق با مستاجر است تا ادامه راههای طولانی قانونی

با سلام اولا چک فوق امانت نزد شما بوده است و ثانیا می بایست خسارت ناشی از قرارداد را اثبات نماید و پس از اثبات آن بر مبنای چک آن را وصول نماید ضمنا در رویه موجود دیگر چک تخلیه هیچگونه و جاهت نداشته و شخص می‌تواند با اخذ تامین دلیل میزان خسارت را مشخص و دادخواست مطالبه آن را مطرح نماید

سلام
بله ممنوعیتی در خصوص وصول مبلغ قراداد از طریق چک وجود ندارد.
نسخه مفقود شده را از املاک مربوطه مطالبه نمایید.

بله شما طی اظهارنامه ای تخلف ایشان ووصول رابه وی گوشزد نمایید وعلیه ایشان دادخواست دهید

در صورت تخلف قراردادی میتوانید وصول نمایید ضمنا ابتدا از طریق اظهارنامه تخلفات و پرداخت را مطالبه نمایید

در صورت تخلف مستاجر از تعهدات قراردادی میتوانید خسارات خود را از محل وصول چک مزبور تامین نمایید
با توجه به مفقود شدن قرارداد اجاره یا نسخه ثالث آنرا از دفتر املاک تهیه نمایید یا با شهادت شهود رابطه استیجاری بودن را اثبات کنید و بعد آن تخلف مستاجر و میزان خسارت قراردادی و سپس وصول چک....