میتونم بابت تاخیر در انتقال سند و عدم تحویل اسناد خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۰ #23539311

سلام وقت بخیر
یک خودرو کشاورزی خریداری کردم ، فروشند سند انتقال نمیداد مجبور به الزام به تنظیم سند شدم که متاسفانه به دلیل در رهن بودن رد شد فروشنده به من نگفته بود که در رهن بانک است ، و بدهی دارد ، و همچنین سند و مدارک را پیش خودش نگه داشته تحویل ام نمیده الان بعد از ۱۱ ماه چکار باید بکنم اگر دوباره دادخواست الزام به سند و الزام به پرداخت بدهی بزنم ،
چون الان خودرو ۱۱ ماه بهش کار نمیدن چون سند به نام نیست ، از نون خوردن افتادم توی این گرونی ( تو مبایعه وجه التزام ذکر نشده)
بدهی بانکی میلیونی هست ۲۵۰ میلیون تومان
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام الزام به فک رهن تقدیم نمایید.

با درود الزام به فک رهن مطرح بفرمائید

با سلام
ابتدا دادخواست الزام به فک رهن بدید.
توجه داشته باشید ضمن دادخواست فک رهن می توانید الزام به تنظیم سند را نیز مطرح کنید چون برخی محاکم حکم به فک رهن و الزام به تنظیم سند را در یک دادخواست می پذیرند، و اگر نپذیرفت نهایت فقط به خواسته فک رهن رسیدگی می کند

باید دادخواست فسخ مبایعه نامه بدلیل خیار تدلیس ثبت نمایید. باید مدارک بررسی گردد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت فرمایید شما باید دادخواست برای الزام به فک رهن تنظیم فرمایید.

خسارت تاخیر تادیه تنها در خصوص خواسته وجه نقد قابل مطالبه است

شما باید دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظبم سند رسمی دهید ‌