آیا صلح نامه با این توضیحات قابل قبول هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۷ #23525022

با سلام ، آیا میتوان بعد از ۴ ماه از وکالت دادن فروش خودرو و تحویل خودرو با تمام مدارک قرارداد یا بیع نامه تنظیم کرد ؟ چون معامله تا اون زمان و توافقات شفاهی بوده و الان بعد از ۴ ماه میشه توافقات و شروط رو در قرارداد یا بیع نامه ای مکتوب کرد و سوال دوم اینکه میشه در ازای ثمن معامله که ۳۰ میلیون پول نقد بوده و بقیه سفته بوده و از طرف مقابل گرفته شده قراداد صلح نوشت و همون سفته ها رو به طرف معامله به جای مبلغ در قرارداد صلح نوشت چون طرف نداره پول سفته ها رو بده و سفته ها مال ۸ ماه دیگه هست و ایشون میگن که نمیتونن پرداخت کنن و من میخوام بدونم میتونیم صلح کنیم و بنویسیم مال الصلح : مبلغ ۳۰ میلیون نقدا و سفته های شماره فلان در تاریخ سررسید معینه که بابت ثمن معامله همین خودرو که شفاها طی توافقات قبلی به( فروشنده قبلی همین خودرو ) و متصالح حال حاضر این صلحنامه خودرو گرفته شده به علت اینکه ( خریدار معامله قبلی همین خودرو ) که در حال حاضر مصالح این صلحنامه میباشد عاجز در پرداخت آن ها هست متصالح سفته های فوق را بابت مال الصلح تماما باقراره تسلیم مصالح نامبرده بالا کرد . و اگر مثبت هست پاسخ اگر محضری باشه بهتره این صلحنامه یا دستنویس ؟ و اگر جواب منفی هست غیر از فسخ و اقاله چه چیزی پیشنهاد میکنید شما عزیزان ؟ و اینکه خودرو و مدارک یک هفته بعد به من مسترد میشه و آیا باید نوشته بشه چنین شرطی در صلح نامه ممنون از وقت گرانبهاتون که در اختیار بنده میگذارید

مشاوره حقوقی صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بایستی قرارداد تخصصی تنظیم کنید

با سلام ،برای اینکار می توانید قرارداد جامع و کاملی تنظیم و طرفین و شاهدین امضاء نمایند

با سلام بهتر است شما یک قرارداد منعقد کنید

با سلام قراداد تخصصی تنظیم نمایید

باسلام
بهتر است قرارداد تنظیم شود

با عرض سلام صلح عمری تا زمان زنده بودن منتفع و یا پدر قابلیت اعتبار دارد و پس از فوت هریک که فوت کند ساقط می‌شود لذا تا زمانی که منتفع زنده هست نافذ هست

می توانید قرار داد تنظیم بفرمائید.