چگونه رفع ممنوع الخروجی کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۴ #23524568

با سلام.
زوجه یکسال پیش در فروردین ۱۴۰۰ با اجرای مهریه از طریق اجرای ثبت زوج را ممنوع الخروج کرده است. مهریه ۱۴ سکه عند المطالبه و تعداد بیشتری هم بصورت عند الاستطاعه بوده است. زوج هم هیچ مال خاصی به نامش ندارد.
از طرفی زوجه مقدار زیادی طلاجات و زیورآلات را که به عنوان سرمایه خرید منزل مشترک در آتیه نزد وی به امانت بوده و از آن استفاده می‌کرده، با خود برده است که مقدار آن چند برابر مقدار مهریه عند المطالبه است.
ضمنا زوجه بصورت قطعی در دادگاه تجدید نظر محکوم به تمکین از زوج شده است اما هنوز رای ایشان توسط زوج به اجرای احکام نرفته است. وسایل زندگی مهیا می‌باشد و با وجود یک فرزند دختر خردسال زوج میل به حفظ و بقای چارچوب زندگی دارد. اما زوجه امتناع می‌کند.
حال دو سوال وجود دارد:
۱- بهترین روش برای اینکه رفع ممنوع الخروجی انجام شود چیست؟ چگونه می‌توان ادعای بازگشت طلاها یا تهاتر با مهریه را در دادگاه مطرح کرد؟ آیا دادخواست اعسار باید داده شود و با چه کیفیتی؟
۲- با توجه به اینکه در اجرای حکم تمکین التزامی وجود ندارد و زوجه می‌تواند به دروغ ادعا کند به منزل مشترک بر می‌گردد و با حضور در منزل پس از صورتجلسه اجرای رای توسط مامور اجرا، ولی بلافاصله مجددا منزل را ترک نماید! آیا اساسا صلاح هست که زوج این رای را به اجرای احکام ببرد؟ چرا که با این کار زوجه عملا با یک حرکت صوری کم زحمت کل پرونده را مختومه نموده و می‌بایست تمام مراحل بدوی و تجدید نظرخواهی و اجرا مجددا سپری گردد. این خود باگ قانونی بزرگی در جهت اتلاف وقت و بلاتکلیفی اشخاص می‌باشد. شما وکلای محترم چه صلاح می دانید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب تا زمانی که مهریه پرداخت نگردد ممنوع‌الخروجی ادامه دارد

رفع ممنوع الخروجی با پرداخت مهریه ممکن می شود
امانی بودن طلاجات و زیورآلات نزد زوجه باید توسط شما اثبات شود
در صورت ترک منزل بعد از اجرای حکم الزام به تمکین به کلانتری مراجعه و موضوع را صورتجلسه فرمایید و به اجرای احکام ارائه کنید .

در مورد طلاجات و زیور الات باید اثبات شود که به طور امانت نزد زوجه بوده است.

تا زمان پرداخت مهریه امکان رفع ممنوع الخروجی وجود ندارد و در مورد نحوه پرداخت مهریه باید دادخواست اعسار خود را تقدیم نموده تا نسبت به پرداخت مهریه تعیین تکلیف شده و پس از آن برای رفع ممنوع الخروجی اقدام کرد.

با سلام
تا زمانی که مهریه ایشان پرداخت نگردد امکان رفع ممنوع الخروجی نیست
در مورد ترک منزل هم می توانید گزارش کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید

درود
تنها با پرداخت مهریه رفع ممنوع الخروجی امکانپذیر است.
در صورت ترک فوری منزل بعد از اجرای حکم مراتب را توسط کلانتری صورتجلسه نمایید و به اجرای احکام اراٸه کنید .
در مورد طلا اثبات ادعا باشماست و باید بتوانید ثابت کنید طلاهای متعلق به شما نزدهمسرتان امانت بوده است.

سلام تا نسبت ب پرداخت مهریه اقدام نشود رفع ممنوع الخروجی امکانپذیر نخواهد بود .نسبت ب طلا و سرمایه میبایست اثبات شود ک نزد ایشان است و دادخواست استرداد مال منقول مطرح نمایید .در تمکین نیز پس از بازگشت ایشان ب اجرای احکام‌مراجعه نمایید و تقاضا نمایید ک مراجع انتظامی تحقیقات لازم در خصوص ترک منزل انجام و ب دادگاه ارائه نمایید