ازدواج دختر غیر باکره چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۲۳ #23523732

با سلام و خسته نباشید
بنده دختری هستم که قبلا در طی یک رابطه به اصلاح نامشروع و غلط بکارت خودمو از دست دادم، حالا به مدت ۴ سال است با آقایی در ارتباطم که بسیار همدیگرو دوست داریم. این آقا چندین بار برای خاستگاری اقدام کردن هر بار خانواده من به نحوی در ظاهر راضی بودن اما با سنگ انداختن و شروط و بازی های مختلف مخالفت کردن در نهایت هم مارو تهدید کردن که اگه باهم باشیم بلایی سرمون میارن! حالا سوال من اینه دختری که باکره نیس میتونه بدون اجازه پدر ازدواج کنه؟ برای اثبات این باکره نبودن باید از پزشکی قانونی نامه برد و یا از دکتر زنان کافیه؟همین رابطه داشتن برای قاضی جرم حساب میاد؟آیا برای ازدواج بدون اجازه پدر باید از دادگاه اجازه بگیریم و اون وقت ملاک دادگاه برای این ازدواج چیه؟چه راهی پیش روی ما می زارین؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ازدواج دختر غیر دوشیزه، نیازی به اجازه پدر ندارد.

ازدواج خانم غیر دوشیزه نیازی به اذن پدر ندارد.

با سلام و احترام
در ازدواج صبیه نیاز به اذن پدر نیست

سلام
در مراجعه به دفترخانه صرف ارائه ی گواهی عدم بکارت از پزشک زنان کفایت خواهد کرد.
نیازی به بیان علت ازاله ی بکارت نمیباشد.

باسلام ووقت بخیر
بله درصورت عدم باکره بودن میتوانید بدون اذن پدرازدواج کنید و باید از دادگاه نامه بگیرید .