با توجه به اینکه به پلیس زنگ نزدیم اگه خسارتش زیاد باشه نمیتونیم از بیمه استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #23492102

ما دیروز تو اتوبان نزدیک خروجی تصمیم گرفتیم از خروجی بریم و تغییر مسیر دادیم و با موتور تصادف کردیم.خوشبختانه راکب موتور مصدوم نشد و موتورشون خسارت جزیی پیدا کرد.قرار شده فردا برای حبران خسارت بریم نمایندگی موتور وسپا.

مشاوره حقوقی بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم گزارش ب پلیس و عدم ترسیم کروکی در اتفاق مذکور با شرایط مندرج در متن سوال مانعی برای جبران خسارت حداقلی از جانب بیمه نخواهد بود میتوانید اقدام کنید

سلام. وفق قانون بیمه مبالغ جزیی خسارت تا سقف مقرره نیازی به کروکی ندارد

باسلام تا سقف مشخصی نیاز به کروکی نمی باشد.

با سلام
تا سقف مشخصی نیاز به کروکی نمی باشد

با درود تا سقف مشخصی اصولا ۶ میلیون تومان نیاز به کروکی نیز نمی‌باشد

مطابق قانون بیمه مبالغ جزیی خسارت تا سقف مقرره نیازی به کروکی و گزارش پلیس ندارد . میتوانید متفقا به بیمه مراجعه کرده و مطابق نظر کارشناس بیمه خسارت مربوطه را تا سقف مقرر بنا به تشخیص کارشناس دریافت نمایید .

کروکی در واقع گزارش و ترسیم پلیس از تصادف است که در آن تمامی جزئیات صحنه تصادف، زمان دقیق تصادف به همراه تاریخ و ساعت و مکان حادثه و سایر جزئیات حادثه به طور کامل شرح داده می‌شود. کروکی که توسط پلیس تنظیم می‌شود به صورت ترسیم دستی بوده و ارائه کروکی به شرکت‌های بیمه و سایر مراجع قانونی برای دریافت خسارت و پیگیری برخی از حوادث لازم می باشد