منظور از سواستفاده از فضای مجازی چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۱ #23478054

سلام خسته نباشید
من در سایت های شرط بندی فعالیت دارم
بعد چند روز پیش رفتم بانک دیدم حسابم توسط دادگاه مسدود شده
بنا به گفته بانک رفتم دادگستری شهرمون اونجا هرچی تو سیستم زدن پرونده ای از من نبود
حتی ثنا را هم چک کردم هیچ ابلاغیه ای برای من نیومده
بعد از پیگیری های زیاد از بانک فهمیدم
که حسابم به دلیل سو استفاده از فضای مجازی
به دستور دادگاه مسدود شده و از بانک گفتن به معاونت دادستانی مرکز استان مراجعه کنم (بانک شعبه مرکزی تهران قسمت حقوقی اینو گفت)
و اینک چرا ابلاغیه نیومده؟
و این مسائل سایت شرط بندی مربوط به فتا هست ولی نه حساب به دستور فتا مسدود شده
نه فتا منو خواسته
ولی معاونت دادستانی منو خواسته به گفته بانک
و اینک من مراجعه کنم؟ چون نه کسی ازم خواسته جایی برم نه ابلاغیه ای از ثنا اومده
الان من چطوری دقیقا بفهمم کی ازم شاکیه؟ دولت یا شخصی؟
مهم ترین سوال اینه که اگر بازم هم ادامه بدم شرطبندی رو
چی ‌میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به بانک مراجعه کنید و فعالیت در سایت های شرط بندی جرم می باشد

عضویت در سایتهای قمار جرم است اذا بهتر است به شعبه مراجعه نمایید

پلیس راسا نمی‌تواند دستور توقیف حساب را بدهد، احتمال زیاد از سوی دادستان اعلام جرم شده، با دریافت شماره نامه و مرجع صادر کننده از بانک میتونید پیگیری کنید. (شماره نامه معمولا همان شماره پرونده است)، در بعضی از جرائم قبل از ابلاغ، اقدامات تامینی در خصوص متهم اجرا میشه.

باسلام
بله شرکت در سایت شرط بندی جرم محسوب میشود و هم پلیس فتا و هم معاونت دادستانی میتواند پیگیری واقدام به مسدودی حساب کنند
به شعبه بانکی خود مراجعه کنید و دقیقا بپرسید که چه مرجعی مسدود کرده که با مراجعه به آن مرجع پیگیری کنید
و پیشنهاد میشود باتوجه به اینکه شرط بندی جرم می باشد دیگر ادامه ندهید

با سلام بانک بایدنام شعبه ای از دادگاه که حساب شمارا مسدود نموده به شما بدهد تا به نتیجه برسید .شرط بندی جرم است

با توجه به اینکه شرکت در سایت های شرط بندی جرم است احتمال مسدودی حساب شما از سوی معاونت دادستانی به این دلیل بوده است

شرط بندی جرم است لذا ازبانگ شماره نامه ومرجع صدور دستور را گرفته حضورا مراجعه کنید