فروشنده در حضور بازپرس به صورت شفاهی به نظر کارشناس اعتراض کرد؛ تا کنون هیچ خبری به من داده نشده؛ چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۱ #23474958

خودرویی را از شخصی خریدم که ۲ روز پس از بیع مشخص شد ایراد دارد که بلا فاصله دادخواست دادم و شورای حل اختلاف هم کارشناس تعیین کرد و کارشناس نظر من را تایید کرد. بازپرس به فروشنده گفت طبق نظر کارشناس باید ۱۳ میلیون تومان به من پرداخت کند که فروشنده بیش از ۶ میلیون تومان را نپذیرفت که من شفاها قبول نکردم. فروشنده در جلسه دادرسی در حضور بازپرس به صورت شفاهی به نظر کارشناس اعتراض کرد و بازپرس گفت که طی دو روز یا کارشناس ۳ نفره بگیرد و در غیر این صورت رای صادر می شود. تا کنون هیچ خبری به من داده نشده و پیامکی صادر نشده است. من در ادامه روند کار چه کار باید بکنم؟ ممنون از پاسخگوئی شمار عزیزان هستم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. به شعبه مربوطه مراجعه و مطلع شوید که آیا نسبت به نظر کارشناس اعتراض شده است یا خیر؟ در صورت عدم اعتراض ، رای صادر خواهد شد.

سلام
وقت بخیر
در صورتی که در مهلت مقرر قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض نشود، رای بر اساس نظر کارشناس و سایر محتویات پرونده صادر می شود.

سلام
اعتراض شفاهی اگر در صورتجلسه درج نشده باشد، اعتباری ندارد. معذلک ممکن است طرف بعد از جلسه در مهلت قانونی به کارشناسی اعتراض نموده باشد. اکنون به شورا مراجعه نمایید و در صورتی که اعتراض طرف ثبت نشده باشد، تقاضا کنید رای بر اساس نظریه قبلی صادر گردد.

با سلام
اگر اعتراضی ننموده باشد باید منتظر بمانید تا حکم دادگاه صادر و به شما ابلاغ شود اگر هم اعتراض نموده باشد احتمالا پرونده برای کارشناسی سه نفره فعلا در وقت نظارت باقی می ماند...