آیا میتونن کاری بکنن که ارث تقسیم نشه فعلا؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۲ #23474401

باسلام
پدربزرگ بنده چند سال پیش فوت کردن و الان کشاورزی و خانه ایشون در دست یکی از دایی هام هست که مادربزرگم پیش اون زندگی میکنه و برادرخواهرا چون مادربزرگم زنده هست ادعای سهم الارث نکردن. چند ماه پیش دایی بزرگم فوت کرد ( ایشون فرزندی داشت که در زمان کودکی از خانمش جدا شد و خانمش پسرش رو بجای مهریه برد و نمیگذاشت ببینش ) الان که پدرش فوت کرده اومده و ادعای سهم الارث کرده آیا حقی داره یا نه؟ اگر داره چقد؟
بقیه فرزندان پدربزرگم راضی نیستن فعلا ارث تقسیم بشه و حتی شاکی هستن از دست این پسر و میگن ( اونوقت که زنده بود نمیگفت بابا دارم حالا بابا دار شده و سهم میخواد)
آیا میتونن کاری بکنن که ارث تقسیم نشه فعلا و یا بهش چیزی ندن؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایستی انحصار وراثت ازطریق شورای حل اختلاف انجام شود سپس اقدام به تقسیم ترکه نمایید

با سلام عطف به پاسخ همکاران عزیز اقدام انفرادی هر یک از وراث برای تقسیم ارث ممکن خواهد بود.

هر یک او وراث می توانند به تنهایی در خواست تحریر و انحصار وراثت را بدهند

باسلام
در خصوص عدم انجام تقسیم که امکان پذیر نیست،چون بهر حال احدی از ورثه متوفه وقطعا خواستار سهم ارث خود میباشد.اما در ادامه ایشان بایدبه قائم مقامی پدرش اقدام به تنظیم دادخواست حصر وراثت کند که خود مدتی طول خواهد کشید ولذا در خصوص عدم تقسیم از طرف شما و خواستار بودن تقسیم از طرف پسر دایت باید سهمش رو بخرید.البته باید دید اموال فوق در ید نامبرده هست یا خیر که در این صورت باید دادخواست قلع ید مشاعی داد.

سلام
با توجه به اینکه ایشان از وراث می باشند بنابراین ما ترک به ایشان تعلق خواهد گرفت و پس از اقدام از طریق شورای حل اختلاف می‌توانند از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهند
میزان سهام الارث ایشان مطابق سایر فرزندان ذکور خواهد بود

قبل از تقسیم ارت اول باید انحصار وراثت ازشورای حل اختلاف اخذ گردد

سلام، هر یک ار ورثه می‌تواند به تنهایی تقاضای تقسیم ترکه بکند و ضمن دادخواست دادگاه هم توجه به اینکه بقیه رضایت به تقسیم ارث ندارند نمی‌کند این پسر بعنوان ورثه مرحوم دائی شما از حق الارث پدر بزرگ چون بعد از فوت پدرش حق مالکیتی برایش ایجاب شده از سهم پدرش به تناسب تعداد فرزندان سهم می‌برد و چیزی هم نمی‌تواند مانع این حق بشود