آیا طبق قانون تمامی مبلغ فوق را بعلت عدم حضور ایشان بعهده اینجانب است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #23467961

سلام وقت بخیر
در سال ۹۵ به درخواست ، یکی از دوستان ، نایب رئیس و سهامدار شرکتی (سهامی خاص)که ایشان ثبت کرده بودندبمنظور فعالیت اقتصادی ،شدم .
ایشان رئیس هئت مدیره و مدیر عامل شرکت ثبت شده هستند. در سال ۹۷ ایشان شرکت ثبت شده را،بلاتکلیف رها کرده و مقیم کشورآلمان( پناهنده سیاسی) شدند . وبنده به ایشان هیچگونه دسترسی ندارم .
امروز پیامکی برای بنده ارسال گردید . که: مودی محترم ........
شما در شرکت .............، بابت مالیات ارزش افزوده درواحد مالیاتی ...........اداره کل امور مالیاتی گیلان ، مبالغ معتنابهی بدهکار میباشید .برای جلوگیری از محدودیتهای قانونی و اقدامات اجرائی ،نسبت به تعیین تکلیف بدهیهای مالیاتی شرکت یاد شده اقدام نمائید .
حال اینکه ، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره و امضاء تمامی قراردادها و چکها و بروات باایشان بوده و بنده هیچگونه مسولیتی دراین زمینه نداشتم . و اینجانب بعد ازسال ۱۳۹۵به سمت نائب رئیس هئت مدیره بمدت یکسال وبیست درصد سهام دار این شرکت شدم . در حالیکه مبلغ مالیات ارزش افزوده اعلامی ازسوی سازمان دارائی و اموراقتصادی مربوط به سالهای ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ و۱۳۹۵ و زمانیکه بنده در این شرکت حضور نداشتم ، بوده است و مبلغ بدهی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ پانصد و پنجاه و چهار میلیون ریال بدون احتساب دیرکرد ، قابل پرداخت تایکماه آینده است ، که اگر پرداخت نشود معادل یک میلیارد و یکصد میلیون ریال خواهد شد .
سوال اول : باتوجه به اینکه بنده ۲۰ درصد سهامدار این شرکت هستم . آیا طبق قانون دادگستری جمهوری اسلامی ایران ،حکما و قانونا تمامی مبلغ فوق را بعلت عدم حضور ایشان (پناهندهء سیاسی در کشور آلمان ) بعهده اینجانب است؟

مشاوره حقوقی مالیات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از اموال شرکت پرداخت شود. ضمن اینکه مدارک ارائه کنید که شما فقط سهم دار هستید.

موضوع و مستندات نیاز به بررسی بیشتری دارد

با درود
ابلاغیه صورت گرفته به شما به عنوان یکی از صاحبان سمت شرکت است و در خصوص بدهی های شرکت ، خود شرکت شخصیت حقوقی داشته و باید از دارایی خود شرکت پرداخت شود. درصورت عدم دارایی هر شریک تا میزان سهم خود پاسخگو و مسئول است.