آیا با شکایت به مراجع قضایی میتوانم ایشان را محکوم کنم و بدهی بیمه را پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۴ #23459612

درود
در سال ۹۷ من سرقفلی یک مغازه را خریداری کردم البته به صورت کلیدی که در قولنامه که بین ما نوشته شد هزینه دارایی و شهرداری به عهده من بود.حالا بعد از ۳ سال که بنده قصد محضری کردن ملک را دارم و به دارایی و بیمه مراجعه کرده ام بابت مفاساحساب بیمه از ۲۰ سال پیش بدهی به بیمه داشته بودند به مشکل خورده ام و فروشنده که ملک را به من فروخته از پرداخت ان سر بازده و میگوید من این مغازه را ۱۲ سال پیش خریده ام و این بدهی به نفر قبلی مربوط میشود و من پرداخت نمیکنم.حالا آیا با شکایت به مراجع قضایی میتوانم ایشان را محکوم کنم و بدهی بیمه را پرداخت کند یا خیر و اگر این روند به نتیجه میرسد به کجا باید برای شکایت مراجه کنم
ممنونم بابت صبر و حوصله که گذاشتید و این متن را مطالعه کردید

مشاوره حقوقی بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ضمن اینکه مفادقراردادشما بایدرویت شو ولیکن شماباارسال اظهارنامه ای می توانیدموضوع رارسمابه ایشان ابلاغ نمایید

با درود مدارک شما بایستی بررسی شود

باسلام و درود قرارداد شما نیاز به بررسی دارد.

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و راهنمایی لازم ، حتما بایستی مدارک و مستندات و قرارداد های شما رویت گردد

قرارداد شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

بهتر است قرارداد شما بررسی شود.

با سلام
بر فرض کامل یودن فرمایشات شما از نگاه حقوقی ، فروشنده موظف به تسلیم مبیع است ، بصورتی که بتوان کمال انتفاع را از آن نمود ، لذا شما می توانید با مراجعه به مرجع قضایی (حسب مورد دادگاه یا شورا ) و الزام به ایفای تعهد ایشان را بخواهید