مجازات تهمت ناموسی جلو چشم قاضی به شاکی چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۱ #23457673

شخصی بدون هیچ گونه دلیلی در سالن دادگاه تهمت های ناروایی به همسر و خواهر و مادرم داد و تهمت قتل دزدی و غیره حتی روبرو قاضی هم تکرار کرد شاهد هم داشتم اما حکم که صادر شد فقط یک میلیون جریمه شد ایا چنین حکمی عادلنه است

مشاوره حقوقی افترا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات توهین و فحاشی در صورتیکه مشمول قذف نگردد جزای نقدی است.

باسلام
مجازات توهین جزای نقدی است . در صورتی که مشمول قذف شود مجازات آن شلاق حدی است

درود
مجازات جرم توهین جزای نقدی است ولی اگر قذف هم کرده باشد باید شلاق حدی بخورد

با درود مجازات توهین ساده ۶تا ۲۴میلیون تومان است

بادرودوسلام مجازات آن جزای نقدی می باشد.

بلی مجازاتش جزای نقدی بود

سلام
بله اگر از مصادیق قذف نباشد حکم آن جزای نقدی است .