شخص اگر همکاری نکند باید قانونا چیکار کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۶ #23454739

سلام شخصی چک ضمانتی به ما داد، الان این چک نزد ما گم شده، باید چیکار کرد؟
مشکلی برای ما پیش میاد؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نسیت به اعلام مفقودی چک اقدام نمایید.

با سلام
شما میبایست به مرجع قضایی مراجعه درخواست رفع توقیفی بنمایید و ظرف ۱۹ گواهی ثبت آنرا بع دادگاه رسیدگی کننده ارائه نمایید.

نسبت به اعلام مفقودی چک اقدامات لازم را انجام دهید

با شلام،ابیتدا به بانککمربوطه اعلام کنید و سپس به دادسرا شکایتی تحت عنوانومفقودیزچک اعلام کنید تا از اعتبار بیافتد و قابلیت سوء استفاده نداشته باشد کپی حکم صادره را به بانک عامل میدهید .

با سلام
ابتدا به بانک اعلام مفقودی کنید و تا ده روز زمان دارید از مراجع قضایی اقدام کرده و مدارک را به بانک ارائه بدهید

با درود اعلام مفقودی نمایید

ابتدا اعلام مفقودی چک به بانک عامل اعلان فرم مربوطه را پرکنید ، و در مراجع قضایی مانند دادسرا و شورای حل اختلاف طرح شکایت مبنی بر مفقودی چک مطرح کنید پس از اثبات قطعیت رای به نفع شما ، مرجع قضایی نامه‌‌ای به شعبه صادر کننده چک مبنی بر مفقود بودن چک می‌‌دهد