شرایط و مدارک درخواست ازمایش سلامت روان برای همسر چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۰ #23444702

در صورت تایید ایا حق طلاق به زن داده میشود؟
ضمنا بنده بابت توهین و تهدید ایشان را محکوم کردم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید درخواست طلاق با استناد به عسروحرج زوج را نمایید.
در ضمن همان می توانید درخواست نمایید تا جهت بررسی سلامت روانی، ایشان به پزشکی قانونی ارجاع داده شوند .
در صورتی که این موضوع تایید شود شما می توانید مبادرت به طلاق نمایید.

سلام
به استناد عسروحرج تقاضای طلاق کنید و ضمن ان درخواست ارجاع به پزشکی قانونی برای احراز امر را نمایید

سلام یکی از عوامل اثبات عسر و حرج بیماری اعصاب و روان برای هر کدام از زوجین می باشد. البته بیماری باید طوری باشد که شرایط زندگی را برای هر کدام سخت نماید.