در تصادف حکم جلب چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۵۲ #23444373

سلام بنده در تصادف مقصر شدم و بیمه من مورد تایید واقع شد و رای به صدور جلب دارسی آمده یعنی بیمه هم دارم حکم جلب به چه منظوری صادر شده آیا در تصادف شکستن دست و داشتن بیمه حکم جلب چه معنی دارد

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلب به دادرسی با مفهومی که شما متصور هستید متفاوت است و صرفا به معنای لزوم طرح پرونده در دادگاه میباشد .

قرار جلب دادرسی به معنی صدور حکم جلب شما نخواهد بود

با سلام..
در خصوص موضوع.. جلب به دادرسی به مفهوم جلب شما جهت دسنگیری نمی باشد. بلکه یه اصطلاح حقوقی می باشد که مفهوم آن، بیانگر اثبات مجرمیت شما در تصادف و ارسال پرونده به دادگاه جهت رسیدگی می باشد..
موفق باشید..

سلام
بازپرس پس از بررسی دلایل و انجام تحقیقات به این نتیجه برسد که دلایل کافی بر اتفاق افتادن جرم و انجام آن بوسیله متهم وجود دارد و باید در دادگاه محاکمه شود، قرار جلب به دادرسی را صادر می کند.

جلب به دادرسی با صدور حکم جلب متفاوت است. مفهوم آن مجرم شناخته شدن شما و ارسال پرونده به دادگاه جهت تعیین حکم مجازات می باشد.

جلب دادرسی اصطلاحی قضایی بوده و معنی آن جلب به مفهوم دستگیری نیست . جلب به دادرسی یعنی اثبات مجرمیت و لزوم دادرسی و رسیدگی به پرونده که در این صورت پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میگردد .

با سلام. پرونده شما واجد وصف کیفری می باشد شاید شما تاریخ رسیدگی به پرونده باشد که باید شما در جلسه حاضر شوید و شاید شما این تعبیر را به کار برید.