میخوام مهریه م بزارم اجرا و حبس بگیرم براش، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #23442302

خرداد ۹۸ با همسرم با مهریه فقط ۱۴ سکه عقد کردیم و هیچگونه خرید و هزینه ای خرج نکردن ۲۹ مرداد با هم زندگی مشترک شروع کردیم تمام هزینه رهن رو من دادم . تمام مدت نامزدی با هم اختلاف داشتیم و چندین بار تصمیم گرفتم جدا بشم خانوادم میانجیگری کردن و بعد شروع زندگی هم دوباره دعواها هر روز و هر شب منجر به تصمیم به طلاق شد و هفته پیش درخواست دادیم که آخر ماه جاری اولین دادگاهمون هست و گفتم هیچی نمی خام. تو این مدت حتی یکبار هم از طرف ایشون و خانوادش نخاستن اشتیمون بدن و فقط خانواده من هست که اصرار به آشتی دادنمون دارن. همسرم طول این مدت اگه مریض شدم حتی نپرسیده چی شده. تا اینکه نصف شب به خانوادم زنگ زدم تا رساندن بیمارستان . لباس و مایحتاج شخصی من رو تامین نمی کنه. میگم واسم پول بده بیرون میرم یا جایی مراسم میرم پول نمیده میگه برو هر کار از دستت بر میاد بکن . همیشه با الفاظ زشت صدام میکنه همیشه با فحش بهم جواب میده .همیشه بی احترامی میکنه واسم منم با خودش مثل خودش رفتار کردم آخرش. حالا شما بگین من چکار کنم خانوادم که اصرار به آشتی دارن ولی از اونا خبری نیست . منم میخام طلب مهریه کنم و به این آسونی جدا نشم چون من سومین ازدواج همسرم هستم که عین اب خوردن طلاق میده و پنجمین عروس خونشونم که بدون مهریه طلاق میدن .برا همین میخام مهریه م بزارم اجرا و حبس بگیرم براش تا دیگه با دخترایی مثل من بازی نکنن و ازدواج و طلاق براشون راحت نباشه. اما مهریه م فقط ۱۴ سکه هست از طرفی درخواست طلاق توافقی دادیم . لطفا راهنمایی کنید تا از کجا چطور اقدام کنم واسه مهریه و جلب همسرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. حق حبس زمانی هست که بین شما زناشویی صورت نگرفته باشد اگر چنین هست میتونی باهاش معاشرت زناشویی نداشته باش اگر طلب زناشویی کرد شما جواب رد بده و در این خصوص ابتدا مطالبه مهریه بدید .و مجبور وقتی احضارش کردن بره دادگاه و وقتی رفت شما رو میخوان آنوقت بگو من مهریه رو میخوام اگر نداد اخطاریه و سپس حکم جلبش رو بگیر.