آیا بعد از جاری شدن خطبه عقد نکاح میتوان شروط دیگر قید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۱۲۴ #23438433

سلام میخواستم دو شرط ضمن عقد به مهریه ام اضافه کنم ولی خانواده همسرم قبول نمی کنن میخوام بدونم امکانش هست بعد از خطبه عقد شروط ضمن عقد را برداشت ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدشروط ضمن عقد ، شروطی است به نفع زوجه می باشد .

با سلام و احترام
این امر مستلزم توافق طرفین و حضور زوجین در دفتر تنظیم کننده سند ازدواج و قید شروط به صورت قانونی و رسمی می باشد

با سلام پاسخ سرکار خانم آرزه کامل تر است.

با سلام
بعد از جاری شدن عقد و امضای عقد نامه برای اینکه شرطی اضافه کنید باید با موافقت و حضور طرفین در دفترخانه باشد

سلام شرط ضمن عقد توافق و تعهدی فرعی و تبعی که در ضمن عقد اصلی درج می گردد بنابراین شرط تابع عقد است. بستگی به این دارد که چه نوع شرطی را میخواهید به عنوان شرط ضمن عقد درج کنید برای مثال طلاق را نمیتوان به صورت شرط نتیجه ضمن عقد آورد
بعد از عقد نکاح نیز. شما میتوانید طبق قرار داد جدید با رضایت طرفین در دفتر تنظیم کننده سند مفاد جدید را اضافه کنید البته هر نوع شرطی را نمیتوان به مفاد آن اضافه نمود.

شروط ضمن عقد ، شروطی است به نفع زوجه .
بجای برداشتن شروط ضمن عقد ، از آن شروط استفاده نکنید .

اضافه نمودن شرط ضمن عقد بعد از خطبه عقد نکاح، تنها با رضایت زوجین و حضور آنها در دفترازدواج تنظیم کننده ی سند امکان پذیر می باشد. در هر حال دخل و تصرف در مفاد سند نکاحیه تابع اراده ی طرفین بوده و قانونا بلا اشکال میباشد