نفقه فرزند را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #23427781

همسرم فوت شده و ملکی که همسرم وصیت کرده بنام پسر ۹ ساله ام شده است و پدر شوهرم به عنوان قیم اون ملک را اجاره داده و اجاره ملک را دریافت میکند و به من و پسرم هیچ مبلغی نمیدهد و درآمد من و فرزندم از اجاره اون ملک بوده و ما الان هیچ درآمدی نداریم و پدز شوهرم هم هیچ مبلغی به ما نمیدهد و اون ملک الان ۳میلیون پول پیش و ماهانه ۵ میلیون اجاره داده شده چگونه میتوانم اقدام کنم و کل مبلغ را خودم دریافت کنم؟
آیا اجاره های قبل را هم میتوانم درخواست کنم؟
چگونه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ایتدا دادخواست قیومیت مطرح کنید

با احترام .یکی از وظایف قیم رعایت مصلحت فرزند شماست پس از این طریق اقدام نمایید

دادخواست قیمومیت فرزند را بدهید و سپس دادخواست مطالبه وجوه دریافتی از سوی ایشان را بدهید .

قیم موظف هست در این زمینه مصلحت صغیر را در نظر بگیرد و عدم رعایت مصلحت میتواند دلیلی بر عدم صلاحیت ایشان در قیمومت فرزند شما باشد دادخواست قیمومت فرزند خود را ارائه دهید و مستندات خود را در قبال اینکه مصلحت فرزندتان در نظر گرفته نمی‌شود در اختیار مرجع رسیدگی قرار دهید پس از آن میتوانید وجوه دریافت شده را نیز با تنظیم دادخواستی از ایشان مطالبه نمایید

با سلام. می‌توانید با مراجعه به دادسرا در شهرستان و در تهران دادسرای سرپرستی، دادخواست قیمومیت به علت عدم رعایت مصلحت ولی را تقدیم کنید. تمامی حقوق زایل شده ایشان را می‌توانید مطالبه کنید.

بامراجعه به اداره سرپرستی دادسرا قضیه را توضیح دهید درصورت نیازقیم جدید انتخاب شود

سلام وقت بخیر
اقدام به اخذ قیمومت نمایید و پس از آن ضمن ارائه دادخواستی از جانب فرزندتان می توانید اقدام به مطالبه وجه در حال حاضر و گذشته نمایید