دلایلی که مرد میتواند برای طلاق ارایه دهد چیست و این پروسه چقدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۲ #23416838

با سلام، قبلا زوجه یکبار درخواست طلاق داده بود اما بعد از صدور رای اعلام امادگی برای زندگی به بنده کرد اما دیگر تمایلی به زندگی با او ندارم.و متاسفانه زمان رای قبلی نیز باطل شده. الان برای درخواست طلاق چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون ازمرد دلیل طلاق نمیخواد . ولی باید تمام حق و حقوق قانونی زوجه پرداخت گردد

سلام حق طلاق با مرد است و شما می توانید دادخواست طلاق مطرح کنید . اما دو نکته حائز اهمیت است یکی این که اگر زوجه ناشزه نبوده ، شما باید تا نصف دارائی موجود خود را مطابق شرط ضمن عقد به زوجه تملیک کنید و نکته دوم این که اجرای صیغه طلاق منوط به تأدیه حقوق مالی زوجه است .

چون به طور کلی حق طلاق با زوج میتواند شما میتوانید دادخواست خودرا ارائه دهیدو بعدازرسیدگی رای صادر میشود.