آیا میتونم دادخواست کیفری نفقه و همچنین افزایش نفقه از همون ۹۸ بدم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۷ #23392541

سلام من سال ۹۴ حکم دادگاه برای نفقه ۴۵۰ هزار تومن گرفتم و تا مهر ۹۹ رو همسرم میداد
البته ۵ میلیون رو همون موقع داد و ۴۰۰ تومن رو اسفند ۹۹ بدون اطلاع من الان باتوجه به اینکه یکسال اقساط مهریه رو نداده و اعسار داده و منم از موقع سال ۹۴ افزایش نداشته نفقه م و اینکه یه ۴۰۰ بدون اینکه ذکر کنه مال کی هس اسفند ۹۹ زده به حسابم
ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایت کیفری نفقه برای نفقه گذشته صحیح نیست

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است دادخواست تعدیل نفقه رو تنظیم نمایید

سلام دادخواست تعدیل و افزایش میزان نفقه بدهید

درود
برای تعدیل اقساط اقدام کنید.

سلام تعدیل نفقه را مطرح کنید .

باسلام
با توجه به پرداخت نفقه امکان شکایت ترک انفاق کیفری نیست
امکان تعدیل تقسیط وجود دارد

سلام و ارادت
تقاضای تعدیل نفقه بابت افزایش میزان آن بدهید و در خصوص شکایت ترک انفاق میتوانید اقدام نمایید .