بعد از گرفتن نصف دیه، در پایان دیه چطور محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۵۵ #23374519

سلام خسته نباشید
بنده در تصادفی کلی آسیب دیدم بعد گذشت یک سال فعلا استراحت پزشکی دارم باید دوباره عمل جراحی انجام بشه رو زانوم. سوال درخواست نصف دیه رو دادم بعد از گرفتن نصف دیه در پایان دیه چطور محاسبه میشه؟ سوال دوم من تا الان خیلی هزینه کردم این هزینه هارو کی متقبل میشه آیا باید مصبب حادثه پرداخت کنه یا ارگان بیمه کننده

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از قطعی شدن میزان دیه باید مابه تفاوت پرداخت گردد.

اگر میزان مبلغ دیه مشخص باشد.
و بر عهده بیمه باشد ,بیمه بایستی پرداخت نماید.در صورتی که بیمه حق خسارت را پرداخت نموده جهت پیگیری روند پرونده به اجرای احکام مراجعه نمایید

سلام
پس از قطعی شدن میزان دیه باید مابه تفاوت پرداخت گردد. در خصوص خسارت مازاد بر دیه رویه متفاوت هست و باید از وکلا جهت پیگیری پرونده کمک بگیرید.