آیا جرم آدم ربایی جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲,۲۸۷ #23365

با عرض سلام ؛ اگر شخصی به اتهام مشارکت در ادم ربایی دستگیر شود و فرد ربوده شده رضایت بده چه حکمی داره آیا جنبه عمومی هم دارد این جرم ؟؟ ممنون اگر پاسخ بدین

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم ادم ربایی غیرقابل گذشت هست وگذشت بزه دیده موجب تخفیف است

با سلام طبق قانون مجازات اسلامی ادم ربایی از جرایم غیرقابل گذشت می باشد ودرصورت رضایت شاکی امکان جهات تخفیف وجود دارد

با سلام
بله این جرم هم دوجنبه را دارا می باشد ورضایت شاکی باعث تخفیف در مجازات خواهد شد.

جرم آدم ربایی از جرائم غیر قابل گذشت است و البته گذشت شاکی از موارد تخفیف مجازات می باشد

جرم آدم ربایی از جرائم غیر قابل گذشت و دارای جنبه عمومی می باشد رضایت شاکی خصوصی صرفا از موجبات تخفیف مجازات میباشد....

بله دو جنبه دارد هم عمومی هم خصوصی

آدم ربایی از جرائم غیر قابل گذشت و دارای جنبه عمومی می باشد رضایت شاکی خصوصی صرفا از موجبات تخفیف مجازات میباشد