پس از صدور حکم وزارت کار چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #23360929

شکایتی داشتم که به سرانجام رسید و وزارت کار حکم داده الان چه باید بکنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت قطعی شدن درخواست اجرای حکم بدین

اولا حکم اداره کار صحیح است و نه وزارت کار
ثانیا باید بفرمایید در چه خصوص و کدام هیات رای داده است! هیات تشخیص یا حل اختلاف چون متفاوت می شود.
ثالثا در خصوص چه موضوعی از موضوعات مربوط به اداره کار بوده؟ بیمه، سنوات، معوقات حقوق و ...
رابعا بعد از اتمام مهلت اعتراض طرف مقابل با اخذ رای و ارائه به دادسرا، مراحل بعدی طی می شود.

بعد از گذشت مدت زمان اعتراض قطعی میشود و تقاضای صدور اجراییه کنید

با سلام
در صورت صدور رای قطعی در اداره کار میتوانید درخواست صدور اجرائیه تقدیم نمائید

سلام
پس از قطعیت حکم،تقاضای صدور اجرائیه نمایید

با سلام
پس از سپری شدن مهلت اعتراض و قطعیت رای، تقاضای صدور اجرائیه نمایید...

با سلام
با صدور رای ، اگر طرفین به رای صادره معترض نباشند و مدت اعتراض سپری شود میتوانید اجرای رای صادره را تقاضا نمایید