شهرداری از اجرای حکم خودداری می کند و پرونده ما هم در دیوان مختومه شده؛ باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۴ #23354166

اینجانب از ساخت و ساز غیر اصولی همسایه خود از دیوان عدالت اداری شکایت کردم و درخواست نقض کمیسیون ماده ÷۱۰۰ کردم. دیوان کمیسیون ماده ۱۰۰ مربوط را نقض کرد و دستور بررسی مجدد داد. در بررسی مجدد اعضای کمیسیون طی رای بدوی و تجدید نظر دستور تخریب طبقه چهارم ملک همسایه اینجانب صادر کردند.نامبرده به دیوان از رای ماده ۱۰۰ مذکور شکایت کرد و دیوان حکم تخریب را تایید کرد تجدید نظر خواهی نمود بازم هم حکم تخریب تایید شد. شهرداری مصوبه شورای تامین گرفت که حکم را اجرا کند ولی برادر طرف شکایت ما یک دستور موقت آورد که شماره رای ماده ۱۰۰ نقض شده اولیه مربوط به من است و شهرداری اشتباها آنرا برای دیوان ارسال نموده . دیوان هم رای اولیه خود را نقض کرد . تجدید نظر خواهی کردیم باز هم چیزی حاصل نشد.
حالا رای اولیه دیوان نقض شده ولی کمیسیون ماده ۱۰۰ که به تمکین از رای مذکور صادر شده و تاییدیه دیوان وجود دارد. حال شهرداری از اجرای حکم خودداری می کند و پرونده ما هم در دیوان مختومه شده . باید چکار کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه رای بدوی نقص داشته باشد اجرای ان قانونی تلقی نمی شود.

در صورتی که رای نقض شده اجرای آن وجاهت قانونی ندارد

توضیحاتتان گویا نیست،باید تمامی آرای مذکور را به رویت متخصص برسانید.

با احترام در صورت نقص رای اولیه اجرای آن قانونی نیست

درود
وقتی رای نقض شده اجرا رای نقض شده ممکن نیست.

با سلام
چنانچه رای کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت نقض شده اجرای حکم منتفی است.

با توجه به توضیحات شما ظاهرا رای اولیه نقض شده است پس برای رایی که نقض شده اجرای حکم معنا ندارد