قصد توقیف امولم را دارد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۲ #23351134

سلام
همسر دومم بعد از ۶ سال زندگی مشترک و یک فرزند ۳ ساله پسر درخواست وصول مهریه داده است و تنها دارائی بنده فقط درآمد حقوق ماهانه ام می باشد‌، و چون یک همسر و دو فرزند دیگر هم دارم در خصوص وصول مهریه همسر دومم ( تا یک چهارم حقوق ماهانه ی مرد به زوجه تعلق می‌گیرد، تا زمانی که مهریه به طور کامل پرداخت شود ) چگونه خواهد بود؟
یک دستگاه منزل به نام همسر اول و دومم کرده ام و مهریه همسر اولم ( سال ۷۳ ) ۱ میلیون تومان و مهریه همسر دومم ( سال ۹۳ ) ۲۱۴ سکه طلا و یک دستگاه ۲۰۶ و یک سفر حج عمره مفرده می باشد که ۲۰ ماه پیش رفته منزل پدری و درخواست مهریه کرده و ناشزه شده و قصد توقیف اموال را دارد ( البته یک دستگاه منزل در شهرستان داشتم که قبل از ارسال دادخواست وصول مهریه توسط اداره ثبت و دادگاه به نام فرزندان همسر اولم نموده و یک دستگاه خودرو هم از سال ۹۴ بنام پسر ۱۱ ساله ام هست)
خواهشمندم بنده را راهنمائی ویژه فرمایید.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم توان مالی مهریه تقسیط میشود و اگ راموالی به نام خود نداشته باشید از حقوق دریافتیتون قابل توقیف است و ماهیانه مبلغی کسر می شود .و داشتن همسر دوم بی تاثیر دررونداقساط مهریه نمی باشد بازهم بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

تا یک چهارم حقوق شما قابل توقیف است اگر مالی به نام شما باشد در صورتی که مستثنیات دین نباشد قابل توقیف میباشد

با سلام
در خصوص مهریه باید عرض شود چنانچه مال و اموالی به نام خودتان نداشته باشید تا یک چهارم حقوقتان قابل توقیف بوده و بر حسب توان مالی تان برای سما اقساط تعیین می شود حال این مورد که شما همسر دیگری نیز دارید می تواند در میزان اقساط مهریه تاثیرگذار باشد.