آیا پیامکهایی که در آن چند جمله تهدید وجود دارد میتوانند مرا محکوم کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #23317572

با سلام و خسته نباشید.
ببخشید بنده حدودا سه ماه پیش بشدت توسط شوهرمو خانوادش مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و منو از خونه بیرون کردن و درهای خونه رو هم قفل کردن. منم بناچار ازشون شکایت کردم و پرونده کیفریم در حال بررسی است. اما بنده در حین دعوا و کتکاری آنها یکی دو کلمه فحش به آنها داده ام که با زرنگیه تمام صدای منو در اون لحظه ضبط کرده اند درحالیکه من بشدت کتک خورده و درحال گریه و زاری هستم و از تن صدام کاملا مشخصه تحت چه شرایطی اون دو کلمه رو گفتم. از طرفییم چون منو از خونه بیرونم کردن و جواب تلفنهامو بهیچ عنوان نمیدادن، من از سر اعصبانیت و ناراحتی و درد شدید بدنم سه چهارتایی اسمس به شوهرم دادم و بهش گفتم چرا جواب نمیدی؟ اگه زندگی خواهرات برات مهمن و نمیخوای من برم پیش شوهراشون و بهشون بگم که با من چکار کردن جواب منو بده و در خونه رو باز کن تا من وسایلمو بردارم وگرنه میرم پیش همه فک و فامیلاتم بهشون میگم. حالا شوهرم اون دو کلمه فحش منو که ضبط کرده رو با این اسمسها جمع کرده و رفته علیه من بجرم تهدید و تهمت و افترا و ضرب و شتم و تخریب و... شکایت کرده. حالا من باید چجوری از خودم دفاع کنم که تحت چه شرایطی من این اسمسها رو دادم؟ آیا اصلا میتونه منو محکوم کنه در حالیکه من هم علیهش شکایت ضرب و شتم کردم هم ترک انفاق. میتونم ازین شکایاتم بعنوان دلیلی برای دفاع از خودم استفاده کنم؟ آیا فایده ای دارد؟ آیا میتواند از خانواده خود بعنوان شاهد استفاده کند، درحالیکه اصلا خود آنها مرا زده اند. خواهشا جوابمو بدید. از وقتی فهمیدم حکم تهدید شلاق و زندانه بشدت آشفته و نگران شده ام و حتی الان که ساعت ۴:۳۰ نصفه شبه از شدت ترس و اضطراب این موضوع خوابم نمیبرد.لطفا کمکم کنید.ممنون میشم ازتون

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات اتهام به وسیله ضبط صدا امکانپذیر نیست ولی احتمال محکومیت شما با استتاد به پیامک های رد و بدل شده دور از ذهن نمی باشد . همچنین شکایت مطروحه ربطی به شکایت شما نداشته و هرکدام از این شکایتها در جایگاه خود قابل بررسی است . توصیه میشود موضوع را حضوری با یک وکیل مطرح نموده و مشاوره و راهکار مناسب دریافت نمایید .

کاربرگرامی
درسیستم جزایی, ایران صگضبط صداارزشی نداشته وازین بابت نگران نباشید