بدون داشتن آدرس ورثه ملک مشاع آیا امکان اقدام حقوقی برای آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۳ #23294579

زمین مشاعی رو خریداری کرده م و پس از خرید متوجه مشکلاتی شدم که بمرور زمان حل نشد و به توافق با سایر شرکا نرسید
الان میخوام دستور فروشش رو بگیرم اما طی سالهای اخیر دو تا از شرکا فوت شده ن و از ورثه اونها هیچ خبر و نشانی یا شماره تماسی ندارم
چکار میتونم بکنم آیا با این وضع امکان اقدام حقوقی دارم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید گواهی حصر وراثت نامحدود شرکا را اخذ نمایید و نیازی به داشتن مشخصات کامل آنها ندارید هنگام صدور از ثبت احوال مشخصات تمام ورثه استعلام میشود.

سلام

با اخذ گواهی انحصار وراثت از باب ذینفعی اقدام نمایید و بعد با خوانده قرار دادن وراث نسبت به دستور فروش اقدام نمایید

باسلام.با دادن مشخصات وراث به دفتر قضایی اگر ثبت نام ثنا داشته باشن که برای ابلاغات مشکلی نیست والا باید ابلاغات از طریق نشرآگهی صورت بگیرد.

نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت شرکا و اخذ استعلام برای مشخص شدن ورثه ایشان اقدام نمایید