بردن اموال توسط زن و پدر زن چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۶ #23293487

با سلام
با همسر و خانوادش درگیر شده بودم وقتی من بیمارستان بودم ساعت ۳.۳۰ شب همسرم به همراه پدرش وارد خونه شدن طلا سکه و وجه نقد رو از منزل بردن که دوربین مجتمع همشو ثبت کرده آیا میتونم کاری کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دوربین طلا و سکه را هم دقیقا فیلم برداری کرده باشد شما میتوانید شکایت کیفری سرقت را بکنید ولی اگر صرفا ورود و خروج انها را ثبت نموده باشد ،اثبات اینکه انها برای بردن طلاها امده بودند بسیار سخت است ،و اگر طلاها زنانه باشند ایشان تحت عنوان بردن طلا سارق محسوب نمیشود چون اصل بر این است که طلاها متعلق به زن است

درصورت اثبات اموال به نام خود می توانید اقدام قانونی انجام دهید

سلام
بله به استناد فیلم دوربین های مداربسته می توانید اقدام به شکایت نمایید.