در صورت شکایت از کارفرما در ارتباط با سنوات، درصورتی که در این شکایات شکست بخورم، میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #23292934

با سلام اینجانب بعد از پنج سال کار در شرکتی ۴ روز قبل از پایان سال شرکت با من تماس گرفت و به من اعلام کردن قرارداد برای سال جدید با من بسته نمی‌شود با ذکر این مورد که قراردادهای ما در این شرکت یک ماهه بود حال سؤال من این است که در صورت شکایت از کارفرما در ارتباط با سنوات و مسائلی مانند اخراج بدون دلیل موجه، درصورتی که در این شکایات شکست بخورم و حق به کارفرما داده شود سپس میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا حق استفاده از بیمه بیکاری را نیز از دست میدهم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

پیشنهادهای بنده براساس چندین سال تجربه در حوزه ادارات کار و بیمه تامین، به شرح ذیل است:

۱-عنوان رابطه کنونی شما با محل کارتان، اتمام قرارداد بوده نه اخراج. اخراج در قوانین تعریف دیگری دارد که مشمول بیمه بیکاری نمی شود.

۲-وفق بند ب ماده ۶ قانون بیمه بیکاری، کارگر پس از خاتمه همکاری یا پایان قرارداد، ۳۰ روز فرصت دارد به اداره کار محل مراجعه نموده و مدارک لازم جهت فرآیند مزبور را ارائه دهد لذا به همین دلیل اول فورا اقدام به ارائه مدارک و جاری شدن اداری آن باشید زیرا باید کارفرما قراردادهای قبلی شما همراه با نامه ای به اداره کار بدهد و بنابراین با آرامش برخورد کنید.
۳-در صورت عدم واریز سنوات یا عیدی یا سایر حقوق مندرج در قانون، شما فرصت زیادی دارید به اداره کار مراجعه نمایید.
موفق باشید.

با سلام
بیله به دلیل داشتن قرارداد سابق و اتمام یا عدم بسته شدن قرارداد جدید ، بیمه بیکاری برای شما تعلق خواهد گرفت