مهریه ای که به خرید خانه در آینده مشروط باشه درست است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۸ #23276581

سلام..به من گفتن مهریه آیه که به خرید خانه در آینده مشروط باشه شرط باطلیه ولی هیج جای قانون نیومده میشه اگر منبعی در قانون یا متون فقهی داره بهم بگید ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست مشخص باشد دوست عزیز

مهریه باید دقیقا روشن و مشخص باشد.

چنانچه مجهول باشد معتبرو نافذ نمی باشد.

با سلام . طبق ماده ۱۰۷۹قانون مدنی مهر باید بین طرفین تا حدی که رفع جهالت آنها بشود معلوم باشد همچنین طبق ماده ۱۱۰۰قانون مدنی اگر مهر المسمی مجهول باشد زن مستحق مهر المثل می باشد.

با سلام
می بایست مشخصات ملک تعیین گردد در غیراینصورت شرط مجهول و باطل است

با سلام . شرط باطله . چون مجهوله !

با سلام و احترام
اگر مهریه مجهول نباشد یعنی مشخصات ملک قید شود مثلا ۱۰۰متری در فلان محله صحیح می باشد.
پیروز باشید