سوپیشینه لحاظ شده قابل حذف هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #23240514

دزدی متورسیکلت برای فرد ۱۶ ساله که پس از رضایت شاکیان سه سال تعلیقی در نظر گرفته شده ( چند روز هم و
در کانون اصلاح و تربیت )
سوپیشینه لحاظ شده قابل حذف میباشد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بله این امر امکانپذیر است و در صورتی که از تاریخ تسلیم به حکم سه سال بگذرد و مرتکب جرم نشوید از سجل کیفری و سوء سابقه شما حذف میشود.
موفق باشید.

سلام
سو پیشینه لحاظ شده قابل حذف می باشد
ماده ۳۲ قانون مجازات اسلامی می‌گوید: «هر گاه محکوم‌علیه از تاریخ صدور قرار تعلیق‏ اجرای مجازات در مدتی که از طرف دادگاه مقرر شده مرتکب جرایم مستوجب محکومیت مذکور در ماده (۲۵) نشود، محکومیت تعلیقی بلااثر محسوب و از سجل کیفری او محو می‏‌شود. برای کلیه محکومین به مجازاتهای معلق باید بلافاصله پس از قطعیت حکم از طرف دادسرای‏ مربوط برگ سجل کیفری تنظیم و به مراجع صلاحیتدار ارسال شود و در هر مورد که در مدت تعلیق تغییری داده شود یا حکم تعلیق مجازات الغاء گردد باید مراتب فورا برای ثبت در سجل کیفری محکوم‌علیه به مراجع صلاحیتدار مربوط اعلام شود.

تبصره - در مواردی که به موجب قوانین استخدامی، حکمی موجب انفصال‏ است‏ شامل احکام تعلیقی نخواهد بود مگر آنکه در قوانین و یا حکم دادگاه قید شده باشد.»