کل ۵۰۰ متر ملک را به کسی دیگر فروخت و سند زد حال تکلیف بنده چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۰ #23235668

با عرض ادب خدمت اساتید گرامی
حدودا ده سال قبل ۲۰۰ متر از ۵۰۰ متر ملکی کلنگی و سند دار را از شخصی خریداری نمودم ، به صورت فروش نامه عادی و قرار بر این بود بعد از اخذ مجوزهای راهداری و گرفتن پروانه ساخت شروع به ساخت ملک مورد نظر به صورت شریکی نماییم،پرسه اخذ پروانه تقریبا یکسال طول کشید و بنده تعدادی از مجوزهای ملک را از راهداری به نام خود گرفتم، در این حین متوجه شدم شریک بنده (کسی که سند ملک به نام او بود و دویست متر را طی فروش نامه عادی به بنده فروخته بود) کل ۵۰۰ متر ملک را به کسی دیگر فروخت و سند زد حال تکلیف بنده چیست و چه اقدامی باید انجام دهم؟ قابل ذکر است ملک مذکور به همان صورت مانده و صاحب جدید در این ۹ سال اقدامی انجام نداده ، بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر مرا راهنمایی کنید، آیا امیدی به گرفتن حق بنده میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به فروش مال غیر اقدام شده.

با سلام
شما میتوانید شکایت فروش مال غیر و در صورت اینکه مبایع نامه شما مقدم باشد دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی و ابطال سند رسمی طرف مقابل در مرجع قضایی مطرح نمایید‌

با احترام بله از شریک با عنوان فروش مال غیر شکایت و از خریدار نیز با شرایطی شکایت نمایید

"با سلام"
میتوانید در خصوص فروش مال غیر به طرفیت ایشان شکایت نمایید

درود
فروش مال غیر انجام شده است.

با سلام
اگر میخواهید سریع تر به نتیجه برسید کیفری شکایت کنید تحت عنوان فروش مال غیر...

سلام در این مورد معامله معارض رخ داده، شما میتوانید نسبت به ۲۰۰ متر سهم خود اقدام نمایید