آیا طلبکار برای مطالبه طلب خود باید گواهی انحصار وراثت تهیه نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۶۵۶ #23230

آیا طلبکار برای اقامه دعوی علیه ورثه بدهکار (متوفی) باید گواهی انحصار وراثت آنها را هم تهیه کند ؟ این کار با توجه به اینکه طلبکار مدارک انحصار وراثت مثل شناسنامه ها و عقدنامه و گواهی مالیات بر ارث را در اختیار ندارد آیا شدنی است؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طلبکار میتواند با تنظیم دادخواست به طرفیت وراث متوفی مطالبه دین نماید
اگر وراث جهت ارایه گواهی انحصار وراثت ننمایند دادگاه خود اقدام به استعلام و صدور گواهی انحصار خواهد نمود که مراحل رسیدگی و اخذ آن بر عهده شما خواهد بود

در دادگاه حقوقی مطالبه طلب کنید

با سلام. علیه وراث در دادگاه حقوقی مطالبه طلب کنید.

برای مطالبه طلب خود باید در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث ارائه دهید و گواهی انحصار وراثت بوسیله وراث گرفته می شود وربطی به طلبکار ندارد

طلبکار برای مطالبه طلب خود باید در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث ارائه نماید و گواهی انحصار وراثت توسط وراث دریافت میگردد و از وظایف طلبکار نمیباشد.

با احترام