مجازات حمل مشروبات الکلی چیست ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۹ #23215738

سلام خسته نباشید
من کنار خیابان با ماشین ایستاده بودم که بسیج اومد منو پیاده کرد ماشینو گشت و مشروب کشف کرد
منو دادن بازداشت
ولی به نیرو انتظامی گفتم که من در حال رساندن دو نفر بودم که بعد از توقف ما توسط بسیج در حالی که داشتم حکم بسیج رو نگاه میکردم اون دو نفر از صحنه فرار کردن و مشروب داخل ماشین جا موند
و به قاضی کشیک همینو گفتم و با جواز کسب ازاد شدم
میخوام بدونم توی دادگاه هم همینو میگم و میتونم اثبات کنم ؟ و اینکه تو پرونده از فرار دو مجرم چیزی گفته نشده ولی چون بسیج منو گرفته کاری از دستم بر میاد؟
بسیج برای نگهداشتن ماشین من دلیلی نداشت من جرمی مرتکب نشده بودم
و اینکه چه حکمی برای من صادر میشه
ماشین هم توقیف شد با ازادی خودم حکم ازادی اون رو هم دادن ولی انتظامی گفت باید اول مشروب بره ازمایش بعد بیای ماشینو بگیری میخواستم بدونم این کارشون قانونی بوده؟
لطفا کامل جواب بدین سابقه هم نداشتم
ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
جزییات بیشتری برای تبریه شما نیاز است تا دانسته شود. اما در کل انکار می تواند راه حل باشد