افتتاح حساب در همان بانک برای برداشت وجه سپرده بلند مدت آیا امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۶ #23214900

با سلام
یک حساب پس انداز بنده که سود سپرده بلند مدت من در همان حساب واریز میشد توسط شاکی مسدود شد. میخواستم بدونم در همان بانک امکان افتتاح یک حساب کوتاه مدت دیگر جهت دریافت سود و وجه حساب بلند مدت خود را میتوتنم درخواست کنم یا خیر؟ ( اگر امکان ندارد میتوانم با نشان دادن قرار دادسرا و مبلغی که به حساب شاکی واریز کردم به بانک ارائه کنم جهت افتتاح حساب؟)
شاکی بنده در استان دیگر میباشد و مبلغی که پلیس فتا همان استان گفته بودند واریز کردم به حسابشون و پرونده هم در دادسرا منع تعقیب خورده و قطعی شده است. متاسفانه شاکی قصد اذیت کردن دارد و شکایت را پس نمیگیرند که حساب آزاد شود.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرار منع تعقیب قطعیت یافته است میتوانید با دستور قضایی از شعبه دادسرا یا دادگاه رسیدگی کننده نسبت به رفع مسدودی اقدام نمایید، مگر اینکه مسدودی بنا به علت و یا دعوی دیگری باشد.
پس از قطعیت قرار منع تعقیب رضایت شاکی به جهت رفع مسدودی نیاز نیست.