خودرو توقیف میشه تا من پول رو پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸ #23201065

با سلام و خسته نباشید ...بنده مستجر بودم و با درخواست خودم بنا ب تخلیه منزل ب مالک درمیون گذاشتم اما بنا ب شرایط خونه پیدا نمیکردم و موجر شکایت کرد که شما قصد بلند شدن ندارید و من چند ماهی کرایه خانه بدهکار بودم که در شورای حل اختلاف ب توافق رسیدیم و چونکه پول دست دادگاه بود باید از دادگاه پول می‌گرفتم ،نکته اینجاست...زمانی که رفتم دادگاه واسه پولم گویا کارمند دادگستری اشتباه کردند و قبض پرداخت کامل پولمو دادند و گفتند بعد دو هفته ب حسابتون میاد.یعنی کرایه چند ماه رو کم نکردن و بعد از ۸ ماه امروز با مامور اومدن در خونه و خودمو و ماشینمو دستبند زده بردند دادگاه که همین الان پولو میدی یا ماشینت میمونه گرو...میخاستم بدونم آیا منی که یکبار باهام تماس نگرفتن و نه ابلاغیه ای اومده چطور میتونن اینکارو بکنند...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید ببینید در این زمینه چه اقداماتی قبلا صورت گرفته است و پرونده نیازمند مطالعه است .

توقیف اموال شما ممکن است، می باییست بررسی شود پرونده در چه مرحله ای است

باسلام بله امکان وجوددارد البته توقیف اموال به استناد تامین خواسته مطالبه وجه قابل انجام است ولی جلب نسبت به اجرائیه چک یا محکومیت مالی وفق حکم قطعی دادگاه قابل اجراست