میزان دیه آسیب نسج نرم صورت، چه مقدار است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۱۸ #23167917

با سلام بعد از معاینه مجدد و جراح پلاستیک صورت پزشک قانونی ۴ درصد ارش مشخص کرده و بخاطر آثار به جا مانده طبق تبصره ۴ ماده ۷۰۹ دیه مقدر تعیین کرده اما مشخص نکرده کدام قسمت از تبصره ۴ ( هرگاه جنایت موضحه صورت بعد از التیام، اثری از خود بر جای بگذارد، علاوه بر دیه موضحه، یک هشتادم دیه کامل نیز ثابت است و هرگاه جنایت در حد موضحه نبوده و بعد از التیام اثری از آن باقی بماند، علاوه بر دیه جنایت، یکصدم دیه کامل نیز ثابت است و چنانچه جنایت، شکافی درصورت ایجاد کند دیه آن هشت صدم دیه کامل است.) داخل برگه پزشک قانونی فقط نوشته اسیب نسوج نرم صورت بنظره شما کدامش تعلق میگیره

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان دیه شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد

در این حالت اگر دیه مقدر نداشته باشه ارش تعیین می گردد