من میخوام با یک دختر که باکره نیست ازدواج کنم، بعدا مشکل قانونی پیش میاد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۶ #23153628

به شرط اینکه این دختر باکره بود، با رضایت خودش باهم رابطه داشتیم تا بعدا بتونیم بدون اجازه ازدواج کنیم. بعدا مشکلی واسمون پیش میاد یا نه

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با مراجعه به پزشکی قانونی گواهی عدم بکارت اخذ کنید در این صورت مشکلی برای ثبت ازدواج نخواهید داشت.

باسلام
وقت بخیر،درصورتی که دخترباکره نباشد جهت ازدواج نیاز به اذن پدر ندارد لکن برای ثبت ازدواج،باعنایت به این که سابقا ازدواج ننموده اند،نیاز به اثبات دوشیزه نبودن می باشد که باید گواهی عدم بکارت از پزشک اخذ نمایید.

سلام دختر مجرد که تا به حال هیچ ازدواجی برایش ثبت نشده برای ازدواج نیاز به اذن پدر هست مگر اینکه با داشتن گواهی عدم بکارت از پزشک بتوانید ازدواج بدون اذن پدر ثبت کنید یا برای ازدواج با دختر اجازه ازدواج از دادگاه بگیرید که نیازی به اذن پدر دختر نباشد به هر حال برای شما مشکلی پیش نمیاد

مگر با گواهی پزشک عدم بکارت اثبات شود

سلام شما هردو عاقل و بالغ هستید ولی برای ازدواج راه های بهتری هم بود که بتوانید یک زندگی سالم و خوب را شروع کنید