امیدی به نقض این رای در دادگاه تجدید نظر هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۷ #23147628

با عرض سلام

بعد از ترک منزل خانمم اقدام به ارسال دادخواست تمکین و اظهار نامه کردم و پروندم تو دادگاه خانواده رسیدگی شد و رای صادر شد و خانمم با ارائه یک گواهی پزشکی قانونی دال بر شکسته شدن استخوان بینی باعث شد تا حکم تمکین رو ندن به من اما در حالی که من مرتکب ضرب و جرحی نشدم و پرونده هنوز تو دادگاه هست و احراز نشده که من زدم شاهد دارم اما با استناد به مواد ۱۱۱۵ خانمم گفت امنیت جانی ندارم در حالی که نزدم. من منزل مستقل هم اجاره کردم.
آیا اعتراض بزنم به این حکم که پرونده بره تجدید نظر یا نه؟
با توجه به اینکه من مرتکب ضرب و جرح نشدم و شاهد هم دارم.
امیدی به نقض این رای در دادگاه تجدید نظر هست؟
که حکم تمکین بگیرم آخه هنوز دادگاه هم نگفته که من مجرمم یعنی رسیدگی نکردن کلا.
لازم به ذکر هست خانمم دوبار اقدام به خودکشی کرده و در بیمارستان بستری شده و مدارک پزشکیش موجوده خودش امنیت خودشو تهدید میکنه.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد رای دادگاه نقض نشود

سلام
در هرصورت است بهتر است نسبت به دادنامه اعتراض نمایید و دلایل و مدارک خود را نیز پیوست نمایید

امیدی به نقض رای دادگاه نیست

سلام
شما با ارایه شهود خود حتی در مرحله تجدید نظر و پیوست نمودن مدارک خودکشی همسرتون با توضیحی مبنی بر اختلال روانی وی و نیاز به مراقبت و توجه از سوی شما میتونید رای رو عوض کنید

بایستی به حکم صادره اعتراض نمایید

الزام به تمکین اعتبار امر قضاوت شده ندارد پیشنهاد میکنم بعد از تبرئه شدن پرونده کیفری مجددا الزام به تمکین دهید. تشخیص با خودتان است. راههای صلح آمیزی هم وجود دارد.

با سلام
بله حتما تجدید نظر خواهی کنید چون در پرونده بدوی هنوز رای قطعی دال بر محکومیت شما صادر نشده.