چرا شخصی که درخواست اعسار داده و اقدام به پرداخت نکرده، رو نمیشه حکم جلبشو گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #23142079

همسرم درخواست اعسار داده و دادگاه به پرداخت ۵۰ سکه نقدا و الباقی هر سه ماه یک سکه موافقت کردن الان بعد از گذشت چندین ماه نه تنها مبلغ قطعی شده اعسار را پرداخت نکردن، بلکه برای حکم جلب اقدام کردیم ندادن گفتن قانون آن برداشته شده و این مرد راحت داره میچرخه و هیچ اجباری برای پرداخت مهریه نداره و اموالی هم نداره باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قانون جلب بابت بدهی برداشته نشده ایشان مکلف به پرداخت پیش قسط و اقساط تعیین شده هستند اگر با صدور اجراییه پرداخت نکردند حکم جلب بگیرید اگر حکم جلب ندادند به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

سلام
با توجه به تقسیط به عمل آمده در صورتی زوج از پرداخت اقساط امتناع نماید به نظر شعبه اقدام به صدور جلب می نماید

چون فقط اعسار او در حدی که قطعی شده ، پرداخت کرده شوهرتون و برای گرفتن حکم جلب باید برای دادگاه اثبات کنید که توانایی پرداخت داره

زوج اعسارازمهریه داده و ۵۰ سکه پیش قسط تعیین شده
اگر پیش قسط مهریه پرداخت نشود . قطعا جلب باتقاضای شما صادر میشود

سلام دوست گرامی
چون اعسار ایشان صادر شده تا همان مبلغ قطعی شده ملزم به پرداخت هستند و تا همان میزان اگر مالی از ایشان یافت نشود در خواست جلب می دهند